AMA RECAP : Crypto Stalkers X Safe Protocol

We’re thrilled to announce our #AMA with @SafeProtocolGlobal

🗓 DATE : 25th April 2021
⏰ TIME : 6 PM UTC
🏠 VENUE : @thecryptostalkers

Guest: Safe Protocol Team (@ChristianSAFEP)

INTRODUCTION .

Before we head towards influx of questions. Our Community will love to know about pitch deck of Safe Protocol and about yourself how long you’ve been in this field?

from Christian Safe Protocol
Hi everyone,

My name is Christian Bellor, Co-founder and IT Executive @SafeProtocolGlobal.

I have been a crypto enthusiast since 2017. I have worked with various blockchain DEFI developers around the globe and following crypto influencers until sir @TheoSafeProtocolCEO and i decided to build and develop what we know as SAFE PROTOCOL (SAFEP) today.

So far, it’s been great working with a team of 4 and 35+ community managers

Safe Protocol is the next generation reward-based social-political media application that runs on blockchain and enables its users from around the globe to connect and rewards all participants for the barest and normal activities that users do on the platform

Q2. What basically Safe Protocol is going to achieve in near future?

Ans :
Safe protocol rewards authors, readers, and all contributors by turning “read, likes, dislikes, comments, shares, views and listens into SAFEP tokens that can be used for goods and services in our e-commerce store or exchange to Fiat.
An important key to inspiring participation in any community, currency or free market economy is a fair accounting system that consistently reflects each person’s contribution.
Safe Protocol combines real time news (organic news) from all local, state and federal government. We also have great plans to cover more news topics, apart from politics very soon
More so, we have plans to tokenize the creators themselves, whereby creator accounts will be converted into a random string of characters called a token.
Meaning, creator’s accounts will be a real tradable asset by then.

We also have plans to implement NFT functions in the future to attract more people to the safe protocol community, and with this, the creators can still retain the copyright and reproduction rights, just like with common digital contents we have right now.
And many more exciting innovations to come. Safe Protocol platform will be highly-scalable for future innovations. Also, expect more brilliant products in the future, most coming from suggestions of our esteemed investors and consumers
We hope for more bigger partnerships with popular successful platforms very soon

Kindly check our roadmap:
https://safeprotocol.io/#map

Q3. We’ve seen $SAFEP launch and it’s been hit by influx of sellers what are your plans to make your token more worthy?

Ans :
Like everyone is aware of, Safe Protocol is the next generation reward-based social-political media application that enables its users from around the globe to connect while rewarding all participants, meaning, both the creators and curators of SAFEP platform will be rewarded

All rewards will be received in $SAFEP tokens, which are attached to “reads, likes, dislikes, comments, shares, views and listens” activities on the platform and by the continual creation and recognition of the organic content value, all participants get a fair share of the reward pool.
SAFEP token rewards can later be used as a means of payment for goods and services on our future online marketplace and can be exchanged for FIAT currencies

By so doing, Safe protocol help to return value back to people and at the same time, automatically allow young and old people who may not even be crypto-natives to be part of the network, thereby improving the value of $SAFEP token.
So from the explanation above, we can as well deduce that we will continue to be in business, as long as forever, as long as there are daily happenings from every corners of the world.
And the $SAFEP token value will continue to keep going up at a consistent rate every blessed day.

Q4. We’ve seen blockchain based Social Media websites they reward users with their own utility token which increases sell pressure how can you increase utility of $SAFEP more so users should hodl?

Ans :
$SAFEP token is not just a liquidity or tradeable token. It will also be used as Rewards, which will be received by platform users who engage in “read, like, dislike, comment, share, view and listen” activities on the platform. And as a result of the consistent creation and recognition of the content value, all participants get a fair share of the reward pool.

We are building a platform like UPTRENND, but more robust, powerful and user-friendly, that can fit into the political space and more industries later

Also, we have already done few buy-backs and burnt some of our tokens. Our ATH Price goal/target is $5 per token and until now we are still at the dip momentum.

I will encourage everyone to buy the DIP now, because one of these days, SAFEP price will PUMP and no one will be able to buy even 1 $SAFEP Token, just like BITCOIN, ETH, YFI, BNB and other popular crypto assets.

Q5. As narrated to basic demand and supply rule. The major amount of total supply is already in circulation how you gonna control it?

Ans :
Like we have announced, after the presale, we will burn all the unsold token in 5 different rounds.

We have already done few buy-backs and burnt 81,940,094.0335332 $SAFEP tokens so far, and 658,814,263.52894156 $SAFEP tokens are still circulating.
We will surely have more plans to control the amount of total supply. They will be publicly announced when its time.

TWITTER QUESTIONS .

Q6. Would you agree with everyone that community is everything? How important is the community to you? How can we collaborate or help you to develop the project?

Ans :
We are a global platform and community. We already have various sub-communities, both locally and globally.
ASIA, PHILIPPINES, VIETNAM, BANGLADESH, INDIA, INDONESIA, NIGERIA, PAKISTAN, ARABIC, SRILANKA, TURKEY And more coming soon..

Web and mobile App launch release will be publicly announced soon, and everyone can be a participant on the platforms and get rewards for their various activities.

Kindly stay tuned for our various Announcements
https://t.me/SafeProtocolANN

Q7. Everyone focus to increase the of SAFEP token. Are this token future is bright in future?

Ans :
Absolutely, yes
SAFEP future is very bright.
Its a token for the future. SAFEP is the next generation reward-based social-political media application that runs on blockchain and enables its users from around the globe to connect and rewards all participants for the barest and normal activities that users do on the platform

Q8. What’s the future/expected progress in 2022?

Ans :
I believe justice have been served for this question
Kindly check Q2 answer

For more info, kindly check our roadmap:
https://safeprotocol.io/#map

Thanks

Q9. Can you please provide general milestones and an expected timeline of execution — i.e. A roadmap?

Ans :
Also, answers have been provided for this question

Kindly check Q2 answer
— -
For more info, kindly check our roadmap:
https://safeprotocol.io/#map

Thanks

Q10. Almost investors have just focused on price of token in short term instead of understanding the real value of the project. Can you tell us on motivations and benefits for investors to hold your token in long term?

Ans :
OH.. Q4 answer is very detailed about this

kindly check Q4 answer

Thanks

LIVE AMA QUESTIONS .

Q1.What are your ways of scaling and developing your project in such a competitive time. And what are your technological advantages over your competitors?

Ans :
We are building a platform like UPTRENND, but more robust, powerful and user-friendly. Features include:

#1. Writers/Readers: The platform will engage both content creators and readers. And both will earn various rewards based on their respective activities and performances

#2. Finding your representative: Since we are a Socio-Political Media Platform, this is a great tool for looking up on various elected representatives across USA.

#3. Facebook look-alike UI: Allows people to read, like, share and comment on latest news post, social and political post by admin and citizens in general.

#4. Polls: will be conducted by admin reflecting social development issues.

#5. Payment System : SAFEP tokens will be used as a payment reward currency for readers and writers on our platform. In the near future $SAFEP tokens will be used as a means of purchasing items in our store.

#6. Phone Call: Our app will have the capability to allow users to make call similar to WhatsApp

#7. Crowdfunding: Many individuals can donate small amounts of money to a community initiative in education, health and political awareness, through predominantly digital means.

Q2. Will SafeProtocol make a special application like a digital wallet? or maybe will cooperate with other platforms?

Ans :
Sure .. its a MUST we have a DIGITAL WALLET since SAFEP token is going to be used on our future marketplace

Also, We hope for more bigger partnerships with popular successful platforms very soon

For now, we have partnership with SALTSWAP, APESWAP and bunch of others

Q3. Community is the heart of every project. So, as a member of your platform how can I contribute my share to your success?

Ans :
I am very sure there will be numerous ways that everyone can contribute to the success of the project.

Web and mobile App launch release will be publicly announced soon, and everyone can be a participant on the platforms and get rewards for your various activities.

Kindly stay tuned for our various Announcements:
https://t.me/SafeProtocolANN

Q4. Can anybody use your marketplace/platform from anywhere in the world? Can anyone participate In the development of this project?

Ans :
Yes..

The online marketplace will be used globally without any restriction to any country

Many communities and countries came together for the success of the SAFEP PROJECT.

Everyone surely will be a benefactor

Let’s stay tuned

Q5. Share with us about your plans for 2021, what are you currently focus on, and are you going to expand the list of major exchanges?

Ans :
Safe protocol rewards authors, readers, and all contributors by turning “read, likes, dislikes, comments, shares, views and listens into SAFEP tokens that can be used for goods and services in our e-commerce store or exchange to Fiat. An important key to inspiring participation in any community, currency or free market economy is a fair accounting system that consistently reflects each person’s contribution.

Safe Protocol combines real time news (organic news) from all local, state and federal government. We also have great plans to cover more news topics, apart from politics very soon

More so, we have plans to tokenize the creators themselves, whereby creator accounts will be converted into a random string of characters called a token. Meaning, creator’s accounts will be a real tradable asset by then.

We also have plans to implement NFT functions in the future to attract more people to the safe protocol community, and with this, the creators can still retain the copyright and reproduction rights, just like with common digital contents we have right now.

And many more innovations to come. Safe Protocol platform will be highly-scalable for future innovations. Also, expect more brilliant products in the future, most coming from suggestions of our esteemed investors and consumers.

CONCLUSION .

We hope for more bigger partnerships with popular successful platforms very soon

Kindly check our roadmap:
https://safeprotocol.io/#map
— -
We hope to get SAFEP listed on more popular exchanges soon.. Our ATH Price goal/target is $5 per token and until now we are still at the dip momentum.

I will encourage everyone to buy the DIP now, because one of these days, SAFEP price will PUMP and no one will be able to buy even 1 $SAFEP Token, just like BITCOIN, ETH, YFI, BNB and other popular crypto assets.

END CREDITS :
✔️ Follow Crypto Stalkers Twitter (https://twitter.com/StalkersCrypto)

✔️ Follow Safe Protocol Twitter (https://twitter.com/SafeProtocol?s=09)

✔️ Join Safe Protocol Telegram(https://t.me/SafeProtocolGlobal)

ℹ️ Safe Protocol Info ℹ️

Website (https://safeprotocol.io/)

| Telegram (https://t.me/SafeProtocolGlobal)

| Twitter (https://twitter.com/SafeProtocol?s=09)

| Bscscan (https://bscscan.com/token/0xa8c514d991f59bab02d32b68f04204cb89261c88)

| CMC (https://coinmarketcap.com/currencies/safe-protocol/)